Молочний виробничий комплекс

Молочне виробництво компанії «Титан» выпускає понад 72 видів молочних продуктів. сред них:  масло солодко-вершкове «Селянське», «Вологодське», молоко сухе цільне та знежирене, сметана 15% та 20%, кефір, ряжанка, творіг, сири.

Всі ці молочні продукти виготовляються на сучасному автоматичному устаткуванні, що дозволяє нам отримувати якісні та корисні продукти харчування. На заводі є акредитована лабораторія, яка здійснює контроль вхідної сировини та вихідний контроль готової продукції.

На підприємстві розроблена та функціонує інтегрована система ISO, що відповідає вимогам стандартів ISO 9001-2008 та ISO 22000:2005 щодо виробництва ковбасної та молочної продукції SIC.02.008.590 від 19.07.2015р. та SIC.02.008.592 від 25.07.2015 системи сертифіковані органом сертифікації «Бюро міжнародної сертифікації».

Співпраця з кращими іноземними та вітчизняними постачальниками ліній з переробки сировини та виробництва готової продукції дозволяє забезпечити бездоганну якість готової продукції, яка відрізняється не лише смаковими характеристиками, а й корисними властивостями.

На сьогоднішній день продовжується вдосконалення технологічних процесів, проводиться закупівля нового обладнання, впроваджується програма з підбору молодих спеціалістів. Підприємство активно співпрацює з такими виробниками обладнання, як Nikos, Bertoli, Nichrome та інші.

Ковбасний виробничий комплекс

Ковбасний виробничий комплекс ТОВ “Титан” – провідне підприємство, з багатими виробничими традиціями,яке на сьогоднішній день входить до десятки найкращих виробників м’ясної продукції в Україні. Підприємство також відоме за межами країни, що доводить конкурентоспроможність і якість продукції, що випускається.

Ковбасний виробничий комплекс ТОВ “Титан”, який заснований на базі Кілійського м’ясокомбінату, зараз володіє власним племінним господарством, повністю забезпечуючи виробництво та постачання продукції для інших компаній. Вертикально інтегрована структура групи компаній «Титан» дозволяє контролювати всі етапи процесу виробництва, починаючи від заготівлі сировини до дистрибуції.

Порівняно з 1998 роком, коли м’ясокомбінат лише відновив свою діяльність, обсяги реалізації продукту зросли у 20 разів. Понад 150 тонн якісної ковбасної продукції щомісяця реалізується практично у всіх регіонах України та за її межами.

Ковбасний виробничий комплекс ТОВ “Титан” сертифіковано за ISO 9001-2008. А це означає, що всі процеси, що відбуваються на нашому підприємстві, суворо регламентовані, що гарантує відповідність високим державним стандартам у галузі виробництва якісної продукції та, у разі потреби, може бути ефективно перевірено. Чіткість формулювань міжнародного стандарту ISO створює жорсткий кістяк правил функціонування сучасного, технологічно розвиненого підприємства та задає напрямок для формування виробничого потенціалу на майбутнє.

Цех виробництва напівфабрикатів

Якісна продукція завжди високо цінується покупцями. Саме тому бренд «Кілія» вже понад 20 років успішно працює на українському ринку продуктів харчування. Підприємство спеціалізується з виробництва напівфабрикатів – пельменів, вареників, равіолей, котлет, фрикадельок, млинців тощо. Використовуючи виключно натуральну, екологічну сировину, а також інноваційні технології виробництва, компанія досягла ідеально високої якості продукції.

При виробництві м’ясних напівфабрикатів та готових страв фахівці компанії зберігають вірність давнім кулінарним традиціям та багатовіковим рецептам, які передавалися з покоління до покоління та досі зберегли свою актуальність. Завдяки цьому продукція торгової марки «Кілія» має бездоганний смак домашньої їжі.

Для виробництва по-справжньому якісних продуктів важливо не відставати від сучасних виробничих методик. Саме тому фахівці компанії використовують високотехнологічне обладнання та перевірені рецептури, що дає справді вражаючі результати.

Для виробництва смачних та поживних фрикадельок, котлет, пельменів та інших напівфабрикатів використовується виключно свіжа, натуральна та екологічна сировина. Багато продуктів – яйця, гриби, сезонні овочі, фрукти та ягоди – поставляються від місцевих виробників. М’ясні інгредієнти постачає ковбасний виробничий комплекс ТОВ “Титан”.

Підприємство має сертифікат відповідності HACCP, здійснює суворий контроль за вхідною сировиною та контроль якості на всіх етапах виробничого процесу. Професійний склад ВТК проводить перевірку якості, з метою підтримки високого рівня якості продукції, що випускається.

Пекарня

Високий технічний рівень виробництва та якість продукції ТОВ «Титан» багато в чому забезпечуються впровадженням винаходів, що відкривають нові напрямки у техніці та технології хлібопечення. Так, винайдений спосіб виробництва батона «Нарізний» покращив його якість, смак, аромат та пористість м’якішу. При цьому одночасно підвищилася економічність виробництва за рахунок оптимізації кількості борошна пшеничного хлібопекарського вищого гатунку в опарі та тесті, а також за рахунок розробленої технології зброджування опари. 

На підприємстві поряд із удосконаленням методів та технологій хлібопечення впроваджується нове обладнання.Встановлення нового сучасного високотехнологічного обладнання дозволяє розширювати асортимент та збільшувати обсяги виробництва різноманітної хлібобулочної продукції. Велика увага на підприємстві приділяється наближенню умов праці до ідеальних, максимально комфортних, що дозволяє створювати у колективі клімат довіри та соціального партнерства, турботи про людину праці.

Головна рушійна сила та основа успіху ТОВ “Титан” – це віддані та професійні люди, об’єднані місією підприємства: «Якісний та безпечний продукт!». Основні завдання трудового колективу – підвищення якості продукції, розширення асортименту задоволення мінливих інтересів покупців і збільшення обсягів виробництва.

Кілійська пивоварня 

Людина навчилася отримувати задоволення від усього, що її оточує. Пиво не стало винятком у нескінченному списку цих маленьких радощів. З настанням спеки, починаючи з перших травневих пікніків, ми балуємо себе бурштиновим напоєм, що охолоджує. С2010 року всі мешканці Кілійського району мають унікальну можливість насолоджуватися смаком не просто «рядового магазинного пива», а справжнім, якісним живим пивом від Кілійської пивоварні!

На прилавках мережі магазинів «Буренка», в універмазі «Тургенівський» та супермаркеті «Сонячний» завжди є цей освіжаючий і корисний напій! Протягом 8 років під керівництвом директора підприємства Ігоря Борисовича Капітан технологи Кілійської пивоварні регулярно покращують та модернізують рецептуру хмільного напою, впроваджують виробництво нових сортів пива, підвищують професійні навички беручи участь у Всеукраїнських та Міжнародних конференціях та семінарах, фестивалях та конкурсах – все робиться для того жителі Бессарабії пишалися пивоварними традиціями свого краю!

Історія Кілійської пивоварні почалася з варіння європейського сорту традиційного табірного пива, яке отримало назву «Kapitan Silver» (світле нефільтроване непастеризоване пиво). «Kapitan Silver» вариться з елітних сортів з терміном холодної витримки не менше 21 дня, пиво має приємний ніжно-золотистий колір та солодовий смак, з легкою гіркою хмелю. «Kapitan Gold» (світле нефільтроване непастеризоване пиво) – зварене за класичним баварським рецептом з терміном холодної витримки не менше 23 днів, має яскраво виражений солодовий смак з нотками карамелі та приємною хмелевою гіркотою, колір пива має характерний бурштиновий відтінок.

«Kapitan Black» (темне нефільтроване непастеризоване пиво) – особлива гордість для всього колективу підприємства – у жовтні 2017 року в Україні, у місті Рівному, відбувся перший Всеукраїнський дегустаційний конкурс East European Beer Award (Східноєвропейський пивний конкурс), у якому «Kapitan Black» володарем срібла у номінації Dark Lager (Темний табір). Цей спеціальний сорт пива з підвищеною щільністю, виготовлений із фірмових сортів солоду та хмелю, має приємний солодовий смак із хмелевою гіркотою та характеризується яскравим кавово-шоколадним ароматом та смаком.

Усі сорти пива від Кілійської пивоварні за високі показники якості продукту неодноразово отримували нагороди від професіоналів пивоваріння, як з України, так і з-за кордону. Солод, хміль та очищена вода – ось весь класичний та нехитрий перелік інгредієнтів, який використовується при пивоварінні фахівцями Кілійської пивоварні.Також, слід зазначити, що слідуючи слогану «Живе пиво для хороших людей», пиво на Кілійській пивоварні виробляється в найсуворіших правилах – згідно з німецьким законом «Про чистоту пива» та відповідно до світових стандартів якості пивоварних технологій. Тобто фахівці цеху пивоваріння у процесі варіння пива не використовують мальтозну патоку, спирт, консерванти та барвники, чим часто грішать інші виробники пива в нашій країні.

Цього року було привезено та змонтовано нове варильне обладнання (обсяг одного варіння становить 4 тонни хмільного продукту), що дозволить виробляти 5200 гектолітрів пива на місяць. Також встановлені нові ферментери для бродіння та дображивания пива, та побудовано два виробничі цехи, в яких і розмістилося все модернізоване обладнання. Для повного задоволення смаків споживачів фахівці Кілійської пивоварні постійно працюють над розширенням асортименту пропонованої продукції.

Так у продажу мережі магазинів «Буренка», універмагу «Тургенівський» та супермаркеті «Сонячний» вже з’явився новий для Кілійської броварні, а для любителів пива давно улюблений та відомий сорт пива «Жигулівське».Зварене за традиційною рецептурою з українського солоду і тільки ароматного хмелю, «Жигулівське» має яскравий золотистий колір, м’який солодовий смак та приємний освіжаючий післясмак.У пиві в невеликих кількостях містяться вітаміни групи В: тіамін (В1), рибофлавін (В2), пантотенова кислота (В5), піридоксин (В6), біотин (В7), мезоїнозитол (В8), ціанокобаламін (В12) та ніацин (В3) . Також міститься фолієва кислота (В9) та її похідні (фолати). Вітаміни переходять у пиво тільки з якісного солоду, в якому вони активно утворюються в процесі проростання ячмінних зерен та зберігаються при обсмажуванні.

Крім того, пиво відрізняється від інших алкогольних напоїв застосуванням як сировина хмелю. Здавна людина використовує численні корисні для здоров’я компоненти, що містяться в суцвіттях цієї рослини, що мають бактерицидні та протизапальні властивості. До складу суцвіть хмелю містяться лупулінові залози, що виробляють лупулін – смолоподібна речовина жовтуватого кольору, саме вона витягується з шишок хмелю при приготуванні пива і перетворюється на речовини, що надають пиву гіркуватий смак. До складу лупуліну входять альфа- та бета-кислоти, поліфеноли та ефірні олії, всі ці природні компоненти надають пиву корисні для здоров’я властивості.

Кілійська віскарня

Директором підприємства ТОВ ТИТАН, Ігорем Борисовичем Капітаном, було очолено групу фахівців підприємства з розробки, відповідної науково-технічної документації. До роботи залучалися спеціалісти різних сфер: органів стандартизації метрології та сертифікації, МОЗ України, Торгово-промислової палати України, асоціації «Укрводка», асоціації «Укрспирт», ДНУ «Український науково-дослідний інститут спирту та біотехнологій продовольчих товарів», державної фіскальної служби, інженери-конструктори, технології.

Після створення Технічного регламенту та Технічної інструкції з виробництва продукту, отримання висновків МОЗ України, Експертних висновків Торгово-промислової палати України, Протоколів дегустаційної комісії було розпочато роботу з розробки законопроекту про внесення та відповідних змін до законів України. Це питання було надзвичайно складним і здавалося нездійсненним, але завдяки цілеспрямованості та високому авторитету Ігоря Борисовича, як промисловця, численним зверненням та допомозі керівництва області, народних депутатів, членів Кабінету Міністрів України, було отримано довгоочікуваний результат.

На підприємстві створено нове унікальне виробництво, атестоване державними органами, затверджено науково-технічну документацію з виробництва продукту, на підставі якої Фіскальною службою видано ліцензії на право виробництва зернових дистилятів та алкогольного напою Солодуха. Особливою гордістю Ігоря Борисовича та всіх учасників проекту є те, що унікальна технологія та технологічне обладнання створені виключно нашими земляками та співвітчизниками, що свідчить про величезний потенціал нашого народу та держави.