р
Крім контролю державних органів, для виключення будь-якої можливості випуску неякісної продукції підприємством впроваджені міжнародні системи контролю якості ISO 9001-2008 «Система управління якістю», ISO 22000: 2005 (НАССР) «Система менеджменту». Продукція ТМ «Кілія» неодноразово представлялася і отримувала нагороди і дипломи на національних і міжнародних конкурсах: «100 найкращих товарів України», «Вища проба», «Дні продуктів і напоїв»: у 2010 році підприємство в числі 7 кращих м’ясопереробних підприємств представляло Україну на міжнародній виставці продуктів харчування «Зелений тиждень» в Берліні. І це лише невелика частина досягнень підприємства, як на виставках, так і у виробничій діяльності. З моменту свого заснування підприємство пройшло важкий шлях становлення. Його розвитком, починаючи від банкрутів Кілійського м’ясокомбінату і маслозаводу, до сьогоднішнього лідера виробництва м’ясної і молочної продукції Одеської області керує Капітан Ігор Борисович. Про його досягнення на посаді керівника говорить в першу чергу рівень розвитку підприємства, його високі професійні якості відзначені Грамотами Верховної Ради України, Одеської державної адміністрації, Кілійського районного ради, а також дипломами конкурсу «Людина року» в номінації «Керівник року».
За цими воістину великими справами і результатами стоїть згуртована команда трудівників – працівників ТОВ “ТИТАН”. Турботу про цих людей можна порівняти тільки з турботою про саме підприємство, тому одна з головних цілей керівництва – організація всіх необхідних умов. Підприємство забезпечує своїх співробітників доступним комфортабельним житлом. Гуртожиток, розташований на території ТОВ “ТИТАН”, вже встиг стати став домом для деяких співробітників, жителів віддалених від Кілії міст і сіл. Кожна кімната оснащена окремим санвузлом, є всі необхідні меблі, також мешканцям видається нове постільна білизна. У загальне користування надана побутова прачка, в якій кожен житель-співробітник підприємства може привести в порядок свій одяг. Також, при торгових комплексах «Сонячний» і «Тургенєвській», в готельно-ресторанному комплексі «Дельта» створені всі необхідні житлово-побутові умови для іногородніх співробітників.
Підприємство забезпечує всіх робочих триразовим харчуванням, яке обходиться їм всього в 5 гривень за один прийом їжі. Кухарі їдальні завжди намагаються урізноманітнити меню для співробітників: у смачний і ситний обід для співробітників обов’язково входить суп або борщ з м’ясом, на друге пропонують кашу або картопляне блюдо, салат і чай. На столах їдальні завжди в достатку сметана, спеції і хліб. Важливу роль в раціоні робочих грають вітаміни. Для профілактики захворювань до їжі пропонується свіжа цибуля-порей, взимку – гаряче вино з медом.
